Гневен бензинджия наби двама души в Чепеларе. Саморазправата пловдивчанинът С.К. предприел в близост до сградата на основно училище в родопския град, научи 24smolian от свидетели на баталните сцени. Яростта на мъжа се насочила първо към жител на Стара Загора, на когото С.К. зашлевил шамар. След това пловдивчанинът ударил с глава в лявата скула жител на родопския град. Това обаче не се сторило достатъчно на побойника, който загасил цигарата си под долната устна на чепелареца.
Според очевидци всичко станало при разминаване на С.К. с компания от няколко души в близост до стълбите на училището. Без да бъде провокиран мъжът се обърнал към човек от компанията с „Какво ме гледаш с този злобен поглед?" и… последвало нападението.
Сцената станала през погледите на няколко жители на родопския град.
За агресивното си и арогантно поведение С.К. отнесе глоба в размер на 500 лева от районните магистрати в Чепеларе. Наказанието на мъжа, който работи като оператор на бензиноколонка, е по Указа за борба с дребното хулиганство. 

24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I