www.24smolian.com

Бойко Борисов: Все повече изселници ще се връщат, виждат как се подобряват селата и градовете в България

събота, 3 септември 2016 г.7коментара

Премиерът Бойко Борисов прогнозира, че все повече изселници ще се връщат по родните си места в България.
„В момента в страната ни има растеж, нулева инфлация, доходите растат непрекъснато. Изселниците като си идват един два пъти в годината виждат всеки път как се подобряват селата и градовете. Има такива като село Ябланово, където се върнаха хората. И все повече други изселници ще се връщат. Ръстът ни е 3%, има стабилна банкова система, минала стрес тестовете, безработицата на практика е 7%, но това са хора, които в голямата си част не искат да работят. Като гледам числата в банките – непрекъснато се увеличават депозитите. Младите от ГЕРБ могат да помагат, като показват активно на личното си обкръжение направеното до момента“, това написа Бойко Борисов днес на личния си профил във Фейсбук.
„Най-добрият начин да убеждаваш е като показваш. Днес на деветия летен университет на младежката структура на Политическа Партия ГЕРБ обсъдихме доста теми, касаещи България. Призовах ги да показват направеното от нас, посочва лидерът на ГЕРБ.

24smolian.com
Изпрати :

+ коментара + 7 коментара

Анонимен
3 септември 2016 г., 18:07

Бойко си живее в друг свят...Кое ли българско село се е оживило..ха.ха "Като гледам числата в банките – непрекъснато се увеличават депозитите. "-себе си има в предвид

Анонимен
3 септември 2016 г., 20:17

Бати вица.Тоя не сам го чувал :)))

Анонимен
4 септември 2016 г., 12:59

КРЕТЕН

Анонимен
4 септември 2016 г., 21:44

Той може да не е идеалния премиер но по негово време в държавата се строи както по Тошово време докато другите освен със золуми с друго не запомнихме.

Анонимен
5 септември 2016 г., 13:09

и какво точно се строи???Не могат да поддържат построеното! А обезлюдяването е масово в цялата страна,като изключим София...всички са лакоми крадци

Анонимен
6 септември 2016 г., 11:52

С анархични послания като - "всички са такива и онакива" , писане на глупости и знаци(???...!!!) работите няма да се подобрят със сигурност.

6 септември 2016 г., 16:10

А не казва колко села ги заличиха от картата на държавата България, поради това, че в тях не живее никой.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН