Звездата поискала от гарда само да ползва WC, после останала на купона


„Може ли да ме пуснете само да се изпишкам?”, чува въпрос от дама шеф на охраната в лондонски клуб. Младият мъж я пуска, а след физиологичните си нужди, жената решава да остане и да се позабавлява.
Наглед история, която няма да събуди интереса на никого, освен ако не ставаше дума за Шарън Стоун и едно здраво момче от… Родопите, което е на входа на един от най-вървежните клубове в английската столица - „Red cube”, в продължение на пет години...
24smolian.com
Цялата история – в новия брой на „Родопи voice

И още теми в най-четения вестник в Родопите:
70 на сто от катастрофите са със стари коли, но… 2/3 в страната са „бараки”От „Народна кола” до „баварец” – все внос от „куци лели” и „кьорави баби” на Запад
Двама родопчани и половина и… по един таралясник:
„Продадох ливада на Смолянските езера, купих си „Audi Q7” и… умрях от глад”  

Урожай за брокери заради „Продавай в Кърджали и Смолян, купувай в Пловдив!”
Корояд убива 920 хектара гори в Родопите, спасението – сеч!?
Осъдиха адвокат, карал свидетел да лъже
Пламнал „Пасат” обгори шофьор, мъжът бере душа

Напаст! Пчелари трепят стършели с… бирен коктейл!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I