www.24smolian.com

Сийка Иванова ще води жените социалистки в Смолян

сряда, 21 септември 2016 г.3коментара

Областната структура на Обединението на жените социалистки в Смолян избра своето ръководство, съобщиха от пресцентъра на местната структура на партията. За областен координатор бе избрана Сийка Иванова.
„Тя е работила дълги години в социалната сфера. Иванова е успешен пример за жена –ръководител в социалния сектор. Социалната кауза е призвание за нея и в рамките на обединението на жените в област Смолян, новият областен ръководител, ще продължи да работи активно. Тя има амбиция за обединяване на усилията на жените за реализиране  на социални инициативи и проекти  в обществена полза, чрез които да се търсят възможности за решения на проблемите на най-уязвимите групи в обществото", посочиха от БСП .
В ръководство са избрани за зам.-председател Радост Петрова – председател на структурата на жените-социалисти в Чепеларе и за секретар - Дарина Емилова, председател на жените-социалистки в Доспат. 

24smolian.com

Изпрати :

+ коментара + 3 коментара

Анонимен
21 септември 2016 г., 16:59

Бат Бойко рече: С тези лелички сте за никъде!

Анонимен
22 септември 2016 г., 9:27

Бат ви бойко тръгна вече по нанадолнището и скоро всички елементарни герберчета ще изхвърчите от държавните постове, парабар с нидялко

Анонимен
22 септември 2016 г., 21:38

Няма кой да ви вярва на лъжите вече комунисти крадливи

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН