www.24smolian.com

Д-р Даниела Дариткова: Скъпи ученици, бъдете амбициозни и следвайте мечтите си!

четвъртък, 15 септември 2016 г.0 коментара

Скъпи ученици, учители и родители,

За мен е огромна чест да Ви поздравя с най-вълнуващият и хубав празник – първият учебен ден и откриването на новата учебна година.

Днес денят е най – вълнуващ за Вас, мили първокласници. Прекрачвайки прага на родното училище, вие поемате по безкрайния път на познанието. Бъдете уверени, че всяко едно преодоляно стъпало ви извежда на по – широк и по – хубав път.

Празничният ден ми дава повод да засвидетелствам  дълбокото си уважение към Вас, уважаеми учители. Вашият стремеж да изградите знаещи и можещи личности намира израз в техните високи постижения в образователния процес. Пожелавам Ви да съхраните енергията и вдъхновението на професионалисти, осъзнаващи обществената значимост на своята мисия.

Скъпи ученици, лятото свърши, започват дълги дни, изпълнени с уроци. Приемете ги като условие за проява на вашата воля и упоритост, на жаждата Ви за нови знания. И бъдете спокойни – до вас са вашите учители. Бъдете амбициозни и следвайте мечтите си!

На вас родители, пожелавам търпение и любов, с които да споделяте усилията на вашите деца в техния път на образование, израстване и усъвършенстване!

Спорна учебна година !

Д-р Даниела Дариткова, народен представител от 43-то Народно събрание

24smolian.com

Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН