www.24smolian.com

Добрата новина: Безръкият фотограф Цветан вече ще чува благодарностите на родопчани за подарените от него снимки

петък, 30 септември 2016 г.1коментара

Безръкият фотограф от Смолян Цветан Маджаров вече може да чуе благодарностите на родопчани, на които подарява своите снимки. Смолянчанинът получи подарък-слухов апарат, след като жителка на областния град поде кампания за набиране на средства за скъпото устройство. Той му бе подарен от центъра за слуха „Фонио"-Пловдив, посочва в благодарствено писмо до центъра дъщерята на Цветан-Надя Гаджалова. От екипа се трогнали след множеството публикации в медиите.
Както вече 24smolian.com писа, смолянчанка поде кампания в подкрепа на безръкия фотограф Цветан Маджаров. Люба Ангелова отправи призив във Фейсбук да бъде помогнато на родопчанина.
Освен, че няма ръце, Цветан не може и да чува. За да си купи слухов апарат му бяха необходими 3 700 лв.
„Много от нас имаме направени снимки от него, а на колко е подарил ние сами си знаем. Сега Цветан се нуждае от помощ-може би малко знаете, че човекът с голямо сърце без ръце не може да чува. За да си купи апарат и започне да чува са нужни над 3700 лв. Реших, че ние, хората, можем да му помогнем, като давам една идея. При Цецо има може би към 17 000 бр. направени снимки и моето предложение е ние да си купим тези фотоси. Събраните средства ще покрият разходите за покупка на апарата", написа тогава в социалната мрежа Люба Ангелова. 24smolian.com


Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
30 септември 2016 г., 11:54

Браво на всички добри хора за идеята и подкрепата на този волеви мъж. Много хора в България имат спомени от неговата фотография.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН