Кметът на село Върбина изказа огромните си благодарности към кмета на Мадан Фахри Молайсенов и към всички останали, които се включиха с материали и доброволен труд за изграждането на път между улиците „ Трети март" и „Катя Ванчева" в селото.
„Най-после, след 40 години чакане да се положи асфалт или бетон, се осъществи една мечта за нашата махала в селото", коментираха местните.
„Благодаря на община Мадан и лично на кмета Молайсенов, който предостави транспортна и земекопна техника, за изпълнението на това благоустройствено мероприятие. Показателен е примерът за успешно и сполучливо съчетание на личното и общественото взаимодействие в полза на обществото", посочи кметът Атанас Карамитев.
24smolian.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. И ние на ул. Калин Найденов -Смолян чакахме 40 г . За кметските избори го замазаха,днес ВиК го разкопаха....Ще чакаме пак 40г

    ОтговорИзтриване
  2. А защо сте отрязали информацията че 40 кубика бетон е предоставил бизнесмена Седеф?

    ОтговорИзтриване
  3. Защо общината е спестила най важният текст ?
    Ето информация във Facebook профила на кметството :
    "Сърдечна благодарност на предприемача Седеф, за предоставеното спонсорство-35 куб. м. бетонова смес и 200 кв. м. желязна скара, с което се реализира връзката между улиците „Трети март“ и „Катя Ванчева“, изцяло реконструирана по Европейски проект през 2006 година за 143 000 лева.
    Благодарност на всички, взели участие с доброволен труд, за това благородно начинание.
    Благодаря, на община Мадан и лично на г-н Молайсенов, който предостави транспортна и земекопна техника, за изпълнението на това благоустройствено мероприятие.
    Показателен е примера, за успешно и сполучливо съчетание на личното и общественото взаимодействие, в полза на обществото.
    Благодарност от все сърце от кмета, на цялата общественост!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I