www.24smolian.com

В село чакаха 40 години за нов асфалт

понеделник, 3 октомври 2016 г.3коментара

Кметът на село Върбина изказа огромните си благодарности към кмета на Мадан Фахри Молайсенов и към всички останали, които се включиха с материали и доброволен труд за изграждането на път между улиците „ Трети март" и „Катя Ванчева" в селото.
„Най-после, след 40 години чакане да се положи асфалт или бетон, се осъществи една мечта за нашата махала в селото", коментираха местните.
„Благодаря на община Мадан и лично на кмета Молайсенов, който предостави транспортна и земекопна техника, за изпълнението на това благоустройствено мероприятие. Показателен е примерът за успешно и сполучливо съчетание на личното и общественото взаимодействие в полза на обществото", посочи кметът Атанас Карамитев.
24smolian.com


Изпрати :

+ коментара + 3 коментара

Анонимен
3 октомври 2016 г., 19:36

И ние на ул. Калин Найденов -Смолян чакахме 40 г . За кметските избори го замазаха,днес ВиК го разкопаха....Ще чакаме пак 40г

Анонимен
4 октомври 2016 г., 18:40

А защо сте отрязали информацията че 40 кубика бетон е предоставил бизнесмена Седеф?

Анонимен
4 октомври 2016 г., 19:47

Защо общината е спестила най важният текст ?
Ето информация във Facebook профила на кметството :
"Сърдечна благодарност на предприемача Седеф, за предоставеното спонсорство-35 куб. м. бетонова смес и 200 кв. м. желязна скара, с което се реализира връзката между улиците „Трети март“ и „Катя Ванчева“, изцяло реконструирана по Европейски проект през 2006 година за 143 000 лева.
Благодарност на всички, взели участие с доброволен труд, за това благородно начинание.
Благодаря, на община Мадан и лично на г-н Молайсенов, който предостави транспортна и земекопна техника, за изпълнението на това благоустройствено мероприятие.
Показателен е примера, за успешно и сполучливо съчетание на личното и общественото взаимодействие, в полза на обществото.
Благодарност от все сърце от кмета, на цялата общественост!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН