www.24smolian.com

Десетки се включиха в „Активната събота” в Чепеларе

неделя, 2 октомври 2016 г.0 коментара

Десетки чепеларци и гости на града се включиха в спортните игри, раздвижиха се и се забавляваха в инициативата „Активна събота". Организаторите на събитието - „BG Бъди активен", чийто партньор за Чепеларе е сдружение „Чепеларе Байк и Хайк", с помощта на Coca-Cola, HBC и Община Чепеларе зарадваха участниците със забавления, усмивки подаръци и изненади – ранички, тениски и шапки от Coca-Cola.
Имаше организирано велошествие из улиците на Чепеларе, тенис на маса, функционална тренировка с фитнес ластици, семейна Чепелареада, игри за активни майки и поход.
Кампанията „Активна събота" е част от платформата Wake Your Body, предлагаща еднодневна разнообразна програма, включваща занимания, игри и забавления, свързани със спорт и физическа активност, в които могат да се включат широк кръг от хора - деца, родители, възрастни, хора в неравностойно положение и др.
Целта на кампанията е да се насърчи участието на много хора в спортни събития и активност, без значение от възрастта, пола и физическите им умения.
„Надяваме се в бъдеще да увличаме в тези инициативи все повече млади хора и да ги накараме да превърнат спорта в начин на живот, за да бъдат здрави, жизнени и да поддържат тонуса и формата си. Градът ни е прекрасен, имаме чудесни услови за спорт през цялата година. Какво по-хубаво от това да си на чист въздух, да караш колело или да се разхождаш сред природата", заявиха организаторите от „Чепеларе Байк и Хайк".
24smolian.com

Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН