Фактът, че кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов са тук, е показателен, че Неделино не им е безразлично. Без подкрепата, която получаваме от правителството на Бойко Борисов и управляващата партия, тук няма да има развитие. Това каза кметът на Неделино Боян Кехайов по време на предизборна срещата среща, която проведоха Цецка Цачева и Пламен Манушев с жители на Неделино. 
„В разговор с бъдещия президент и вицепрезидент на България Цецка Цачева и Пламен Манушев имах възможност да поставя проблемите на общината и ще разчитам на тяхната подкрепа, за да бъдат реализирани важните за Неделино проекти. Ние имаме 17 подготвени проекти и направих аналогията с номера на ГЕРБ за президентските избори - 17. Благодаря на правителството на Бойко Борисов, че тази година Неделино бе подпомогната с три допълнителни транша. Радвам се, че днес кандидат-президентската двойка на ГЕРБ е при нас, защото за хората тук представителите на ГЕРБ са като месии, които винаги носят добри новини“, подчерта кметът на Неделино.
Боян Кехайов посочи, че най-голямото му желание е да последва примера на кмета на Златоград Мирослав Янчев и да направи така, че хората да останат да живеят и да работят в Неделино. Той бе категоричен, че общината може да се справи с проблемите, само ако продължава да получава държавна подкрепа, както досега. Кметът на Неделино покани Цецка Цачева на Фестивала на двугласовото пеене, който се провежда всяка година в града. „Надявам се догодина да дойдете на фестивала в качеството си на президент, за да се насладим заедно на песните и традициите на Неделино“, заяви Кехайов. Той й връчи като подарък кукла с типична неделинска носия, която да краси президентската институция. За вицеадмирал Пламен Манушев Боян Кехайов каза: “Ние сме колеги офицери, бързо разпознах, че той е нашият вицепрезидент.“ 
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I