„Чрез избора за президент ще покажем подкрепата си за правителството", заяви на среща с жители на Борино областният координатор на ГЕРБ – Смолян Николай Мелемов. Според него е логична заявката на премиера Бойко Борисов, че ако ГЕРБ не е първа политическа сила на президентските избори, правителството ще подаде оставка, защото това би означавало, че ГЕРБ е загубила подкрепата на българските граждани.
„Кандидатът ни за президент г-жа Цецка Цацева е много земен човек и изключителен юрист. Тя е втори мандат председател на Народното събрание. Има опита и знанията и съм убеден, че ще бъде добър президент на България. Тя е най-разумният избор и най-подходящият човек за този пост", подчерта Мелемов.
„Най-важно е обаче да убедим повече хора да излязат да гласуват, защото смятам, че апатията на тези избори ще бъде нашият най-голям опонент", допълни областният координатор на ГЕРБ.
Той съобщи, че на правителствено заседание са взети две важни решения. С едното са одобрени 50 млн. лева за коледни добавки на пенсионерите. Другото е за отпускане на 1 млн. лева за инвазивна лаборатория в Смолянската болница.
„Министър Москов обеща инвазивна кардиология в Смолян до края на годината, но дойде октомври месец и нищо не се случваше. Наложи се да му изпратя писмо, че хората помнят обещанието, а краят на годината наближава. Писах му, че инвазивна лаборатория в областната ни болница е нужна за съвременно лечение на инфаркт на миокарда, че в Смолянска област от тази терапия са лишени над 99% от страдащите, че не е възможно при нас помощ да се окаже в „първия златен час". И днес са отпуснати средствата за апаратурата, с която се прави инвазивна терапия. Тя ще е за всички жители на нашата област. Дано на никой да не му се налага, но когато се наложи, трябва хората да могат да разчитат на достъп до медицинска помощ", отбеляза Мелемов.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I