„Правителството на Бойко Борисов не дели общините на малки и големи, това се доказва и с подкрепата, която получава Неделино. Самият факт, че днес сме тук показва, че искаме да изразим своя респект към вас". Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Неделино. По думите му, кметът на Неделино Боян Кехайов е отговорен човек, който може да решава проблемите на общината. „Днес той постави пред нас въпроса с пътя към Кърджали, който трябва да бъде ремонтиран. Аз си спомням  през 2010 г. когато се ангажирахме с изграждането на спортната площадка тук. Тогава родителите казаха, че децата им няма къде да играят. Една година по-късно дойдохме отново, за да видим, че децата и родителите са доволни от новата придобивка на Неделино", обясни Цветанов.
Зам.-председателят на ГЕРБ призова присъстващите да подкрепят  президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината. „С избора си на 6-и ноември вие ще дадете възможност на правителството на Бойко Борисов да продължи да помага на всяко населено място. Трябва да гарантираме стабилността, която има в момента в България", подчерта Цветан Цветанов. По думите му, партия ГЕРБ създава платформа за комуникации между всички партии. „Всички ние се уморихме от това противопоставяне, което наблюдаваме от 27 години. Нужно е нацията ни да бъде единна, за да продължи България да се развива", обясни Цветанов.
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ каза пред жителите на Неделино, че Цецка Цачева е изключително ерудирана и достойна българска жена. „Тя намира решение на всеки проблем не с конфронтация, а с протегната за диалог ръка. Доказа го с работата си като председател на Народното събрание. Уверен съм, че тя ще бъде първата жена президент на България. До себе си тя ще има достоен вицепрезидент в лицето на вицеадмирал Пламен Манушев. Той е добруджанец, но обича също толкова и Родопите. Те ще бъдат силния тандем на България, с който всички български граждани ще се гордеем", категоричен бе Цветан Цветанов.
Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I