„Ние искаме да запазим стабилността в държавата, за да продължи да има повече приходи в бюджета. За да има пари, които да се насочват към българските общини и те да стигат и до хората в Родопите. За да се случи това, трябва да бъдем активни и да гласуваме разумно на 6-ти ноември". Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Мадан. По думите му, хората трябва да имат реалната преценка какво се е случвало преди и какво се случва сега, благодарение на усилията на правителството на Бойко Борисов. „През 2014 г. политическите сили просто не си говореха. Тогава в парламента бе създадена една среда на агресия и омраза, която рефлектираше и върху развитието на регионите. В началото на втория си управленски мандат ние стартирахме Националната програма за енергийна ефективност, която виждаме, че се реализира успешно и в Мадан. Правителството разбира важността на тази програма и ще отпусне още 1 милиард за продължаването й догодина. Това е реална политика, която достига пряко до хората", подчерта Цветанов. Той обясни, че за правителството основен акцент в този регион е откриването на ГКПП Рудозем – Ксанти.
Според зам.-председателя на ГЕРБ политическите опоненти на партията си служат с манипулации и внушения, за да спечелят по-голяма електорална подкрепа на изборите. „Не очаквайте от нас да говорим срещу нашите опоненти. Ние знаем, че за да има единство в държавата, трябва да изберем за президент и вицепрезидент истинските обединители на нацията – Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Те са най-достойната президентска двойка", заяви Цветан Цветанов и добави, че като председател на парламента Цецка Цачева е доказала, че може да работи с всички политически сили.
Купуването и продаването на гласове е престъпление
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I