Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Смолян в събота, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Смолян Николай Мелемов, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев и народния представител от ГЕРБ Даниела Дариткова.
В 09:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Златоград. Срещата ще се състои в конферентната зала на хотел „Сивриевата къща", ул. „Евгения Пачилова" 8Б. На събитието ще присъства Мирослав Янчев – кмет на община Златоград.
В 11:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб ще разговарят с жители на Неделино. Срещата ще се проведе в Народно читалище „Светлина – 1938", ул. „Александър Стамболийски" 100.
В 12:45 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще посетят Мадан. Те ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Народно читалище „Иван Вазов", ул. „Обединение" 7.
В 16:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще бъдат в Чепеларе за среща с избиратели. Събитието ще се проведе в залата за конференции в хотел „Чепеларе", площад „Олимпийски".
В 18:00 часа започва основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в град Смолян. В 18:30 часа на площад „България" /при лошо време – Родопски драматичен театър „Николай Хайтов", зала 1, площад „България"/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Смолян кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.
Участници в концерта в Смолян ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от Х фактор, група „Rewind", Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе", Трио Сопрано и Уникалните гласове.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I