www.24smolian.com

Трима задържани водачи - един без книжка, втори пиян, трети пък дрогиран

понеделник, 31 октомври 2016 г.0 коментара

Един пиян водач, един дрогиран и един без книжка са били спипани да управляват леки автомобили през уикенда, съобщиха от полицията. В РУ-Мадан е започнато незабавно производство срещу 41-годишен от Рудозем. При извършена полицейска проверка е установено, че Р.М. управлява лек автомобил „Фиат Добло" след употреба на алкохол. Направеният тест техническо средство отчел концентрация на алкохол в издишания въздух 1,24 промила. Водачът е дал кръвна проба за химическо изследване. Р.М е задържан за срок до 24 часа в РУ-Мадан.
В РУ-Златоград е започнато незабавно производство срещу П.А., 23-годишен от родопския град. При извършена полицейска проверка е установено, че мъжът управлявал лек автомобил "Форд Фокус" след употреба на наркотични вещества - марихуана, установено с техническо средство. П.А. е задържан за срок до 24 часа в РУ-Златоград.
В РУ-Девин е започнато незабавно производство срещу А.К., 27-годишен от с. Дорково, общ. Ракитово. При извършена полицейска проверка е установено, че мъжът управлява лек автомобил "Опел Астра" без да притежава шофьорска книжка в едногодишен срок от наказването му за същото нарушение. А.К. е задържан за срок до 24 часа в РУ-Девин.
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН