Родопчанин осъди администрацията в Чепеларе след ремонт на път

Община Чепеларе ще трябва да плати 11 000 лева за счупен глезен вследствие на разпилян чакъл по ремонтирана селска улица. Местен жител успя да осъди адмнистрацията за неимуществени и имуществени вреди, след като паднал в опасен участък в близост до дома си.
Т.С. поиска първоначално 20 000 лева за претърпените щети. Възрастният мъж се подхлъзнал на разпилени камъчета по стръмен ремонтиран път. Пет дни преди инцидента пък комисия от Общината приела участъка. На него бил поставен водопровод, а по-късно асфалтиран, без обаче да се поставят бордюри. Често при дъжд водните вади носели чакъл по платното. Именно върху ситните камъни родопчанинът се подхлъзнал и счупил глезена си. Свидетели на инцидента пък били дъщерята и зетът на пострадалия, както и друг местен жител. 
Окръжният съд в Смолян отсъди обезщетение в размер на 11 000 лева в полза на пострадалия вследствие на „разпилени по платното камъчета от чакъл и асфалт, чието разпиляване е резултат от действие/бездействие на Община Чепеларе".
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Съдебната система е много корумпирана. За малко финикийски знаци под масата могат да присъдят какви ли не ъпсурди. Тоя човек като е вървял не е ли видял какво има на пътя му.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I