www.24smolian.com

Поставиха 20 000 нови електромера срещу кражби на ток в Смолян

четвъртък, 24 ноември 2016 г.1коментара

Около 20 000 електромера са били подменени с устройства с дистанционно отчитане в община Смолян през т.г. Това обявиха от ръководството на EVN на среща с областния управител Недялко Славов. Новите електромери ще намалят случаите на кражби на ток в региона. От дружеството увериха, че имат сериозни инвестиционни планове за региона и за следващата 2017 година, които са съобразени с основните приоритети за развитието на областта. Дружеството ще продължава да укрепва електропреносната мрежа и да подобрява нейната сигурност.
Областният управител Недялко Славов изказа благодарности към ръководството на компанията за готовността им да инвестират в електропреносната мрежа към бъдещия пункт ГКПП „Рудозем-Ксанти".
Представителите на дружеството споделиха сериозното си безпокойство от зачестилите кражби на цветни метали от трафопостовете на дружеството, но отбелязаха също, че са успели да овладеят този проблем, който произтича от лица, приходящи за региона, и изказаха благодарност за добрата съвместна работа с органите на МВР.
Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
25 ноември 2016 г., 20:35

Точно сега ще падне хайдушко крадене на ток. Тока да не се краде от електромера , а и вече енергетици без съдебно разрешение не могат да припарят в дома на хората..

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН