www.24smolian.com

Емвер Меков от Мадан стана областен управител за ден

четвъртък, 17 ноември 2016 г.0 коментара

Ученици от региона поеха управлението в Областна администрация Смолян за един ден. Заместник-областните управители Андриян Петров и Тодор Бозуков, заедно с експерти от администрацията посрещнаха деветимата ученици от училища в област Смолян, които приветстваха от името на областния управител Недялко Славов. Младите мениджъри бяха запознати с обстановката и работата на администрацията. Те имаха възможност не само да наблюдават, но и да участват в работния процес в зависимост от длъжността, за която предварително бяха изявили желание.
Емвер Меков от ПГ „Васил Димитров"-гр.Мадан влезна в ролята на областен управител, а учениците от ППМГ „Васил Левски"-гр.Смолян и ПГИ „Карл Маркс"-гр.Смолян заеха длъжностите на заместници, експерти и директори на дирекции.
Андриян Петров и Тодор Бозуков им пожелаха да следват мечтите си, като полагат много усилия, за да ги реализират, да се стремят към добро образование и да постигат много успехи. Те изразиха и надежда, че младите хора ще остават в България и в региона, за да създават семействата си и да градят кариера по родните места, защото бъдещето на страната е в техните ръце.
Петров и Бозуков връчиха грамоти на деветимата участника, като им пожелаха на добър час и до нови срещи.

Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН