www.24smolian.com

Скандал! Популярният в Смолян Светлозар отрича да е участвал в предаване на Карбовски, твърди, че е монтаж

неделя, 27 ноември 2016 г.2коментара

Роднина на Петър Стоянов е заклет трезвеник, непушач и самотник. „Още в училище ме отхвърляха, защото не пия и не пуша. Запознавах се с много момичета и не искаха. Викаха ми, че съм задръстен“, признава 32-годишният Светлозар в предаването на Мартин Карбовски по Би Ти Ви. Той е от Казанлък, но е живял преди години и в Смолян.
Светлозар живее сам. Работи с дърворезачка. И все не си намира сродна женска душа. Намерил си момиче по интернет. Обаче тя му написала, че е пияница и лъжец. Преди години намерил някаква жена, която „без причина“ взела пистолет и решила да го стреля. Оръжието за щастие засякло. Жената тогава взела нож да го коли, ама и с него не успяла да го убие.
Светлозар обаче продължава да въздиша по „момичето от интернет“ Марияна. „Много те обичам. Обещавам ти да те нося на ръце“, обеща от телевизионния екран Светлозар.
Историята нямаше да е сензация, но днес Светлозар твърди, че интервюто е …монтаж. По думите му е давал интервю преди около 6 години за предаването „Малки истории“ по БНТ.
„Забележете,че в предаването казвам, че съм на 32 години, а аз съм на 37 г. казвам, че съм 100 кг., а аз съм 70 кг. Това е голяма колаж с взет материал от преди 6 години, когато идваха да ме снимат от „Малки истории,“, пише в личния си профил заклетият трезвеник.
Още на 23 ноември споделя следния статус: искам да се спре предаването с карбовски,което се излъчва с мен.как може така да ми правят колаж снимки и да се прави предаване с мен.*
*(Бел.на редакцията: Запазили сме оригиналния правопис)
Снимки: Фейсбук

24smolian.com
Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Анонимен
27 ноември 2016 г., 16:53

ТИПИЧНО ПОМАШКО ПОВЕДЕНИЕ

Анонимен
27 ноември 2016 г., 20:00

ПОМАШКО ма от Казанлък

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН