www.24smolian.com

Селянин се закани да взриви РПУ, взели му пушката!

петък, 11 ноември 2016 г.0 коментара

Родопчанин се закани да взриви сградата на полицията в Чепеларе, както и да подложи на изтребление целия личен състав. Заканите А.Б. отправил пред бар в чепеларското село Забърдо, разказаха за 24smolian.com очевидци на поредната родопска поведенческа драма, обилно полята с алкохол.
Мъжът отприщил емоциите си около 9 часа сутринта в понеделник. В явно нетрезво състояние родопчанинът започнал да крещи пред заведението, намиращо се срещу местното кметство. Думите му били отправени срещу полицията и началника на Районното управление в Чепеларе. „Майка ви да е...! Ще ви избия! Ще си взема нова пушка и ще ви избия всички, ще взривя полицията!", заканил се мъжът. Гневът му бил предизвикан от факта, че органите на реда му отнели старата пушка. Свидетел на случката станал и кметът на селото, който отишъл в кръчмата, за да поговори със съселяните си за изборите, разказаха за 24smolian.com очевидци на сцената. Именно селският управник потърсил съдействие от полицаите, които били наричани „боклуци" от пияния мъж. Алкохолната му проба отчела 2,46 промила.
Магистратите наказаха А.Б. с глоба в размер на 500 лева заради арогантното му поведение и нарушаване на обществения ред.
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН