www.24smolian.com

Ученици поемат управлението на Смолян

понеделник, 14 ноември 2016 г.2коментара

За поредна година Община Смолян ще бъде домакин на инициативата „Мениджър за един ден". На 17 ноември ученици от СУ „Св.Св.Кирил и Методий", ППМГ „Васил Левски"и ПГИ „Карл Маркс" ще имат възможност да съпреживеят един реален работен ден от управлението на общинската администрация. От 9 до 13 часа, младите хора ще заемат ключови постове -на кмет, заместник-кметове, секретар, директори на дирекции  и ще ръководят Общината.
"Мениджър за един ден" е сред най-популярните инициативи на Джуниър Ачийвмънт България. Тя се провежда ежегодно в над 100 държави по целия свят. В нея винаги се включват,  както висши държавни управници, така и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот.
Инициативата „Мениджър за един ден" се организира за петнадесета поредна година от фондация „Джуниър Ачийвмънт България". Мисията на фондацията е да подготвя младите хора за успешното им реализиране на все по-конкурентния пазар на труда и превръщането им във финансово грамотни и социално отговорни бизнес лидери.

Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Анонимен
15 ноември 2016 г., 0:32

Ами най добре що не се размените с учениците за 4г. Май по-добре ще се справят....

Анонимен
15 ноември 2016 г., 7:34

най добре е децата да останат .ефекта за общината ще е по-добър

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН