www.24smolian.com

Бивш военен реже гуми на коли по тротоарите

сряда, 9 ноември 2016 г.1коментара

Мъжът извадил нож на 3 мастики посред бял ден

Бивш военен спретна наказателна акция в Смолян срещу водачи, паркирали автомобилите си по тротоарите. След три изпити мастики П.Ц. извадил посред бял ден нож и успял да среже гумите на три коли преди да бъде задържан от полицаите. Родопчанинът опрадвал действията си с това, че превозните средства пречели на пешеходците и това дало воля на гнева му.
Припомняме, че мъжът бе задържан на 3 октомври в областния център. Пенсионираният военен бил на гости на свой приятел. Там изпил 300 грама мастика и около 13 часа тръгнал да се прибира към военните блокове. Половин час по-късно мъжът съзрял „първата жертва". Той извадил джобно ножче и срязал двете гуми пред погледа на водач, паркирал наблизо. След това продължил и надупчил още два автомобила. Свидетелят на деянието му веднага позвънил на 112, а на място пристигнали полицаи. П.Ц. обяснил, че бил афектиран от факта, че колите пречели на движението на майки с колички. На въпрос защо не сигнализирал органите на реда, бившият военен просто отговорил, че е… пиян.
Районният съд в Смолян осъди родопчанина на лишаване от свобода в размер на 6 месеца, като отложи наказанието с изпитателен срок от три години.

Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
9 ноември 2016 г., 20:19

Това ако не е Петко черния духач

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН