www.24smolian.com

Обходният път спря светофарите в „Райково”, спазвайте знаците!

сряда, 16 ноември 2016 г.2коментара

Светофарът на кръстовището в кв."Райково" в Смолян работи в режим на жълта мигаща светлина във връзка със създадената временна организация за безопасност на движението по пътищата. Това се налага заради извършващите се строително-монтажни работи на кръстовището на Бункера, където се изгражда кръгово кръстовище, част от проекта за Главна пътна комуникация-Смолян, съобщиха от Общинска администрация по повод сигнали на редица граждани за неработещите светофари.
От сектор „Пътна полиция" призовават участниците в движението задължително да спазват поставените пътни знаци. В пиковите часове между 16,30 и 18.00 часа,  контролът се поема от регулировчик–пътен полицай  и участниците в движението трябва да спазват неговите указания, допълниха от КАТ.
Изпрати :

+ коментара + 2 коментара

Анонимен
16 ноември 2016 г., 13:46

мноо се мотат баси пътя

Анонимен
16 ноември 2016 г., 16:53

Пълна неграмотност е това спиране на светофарите! Да идат от КАТ, а не да седят на топло и да видят каква бъркотия сътвориха и как никой не признава главния път! Решението просто беше да увеличат двойно времето на зеления сигнал на пътя без предимство и светофара да си работи. Ама иначе седят и дремят да не превишиш някъде с 5 км скоростта а там хич ги няма а е необходимо!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН