Кой ли не се изреди да минава през българската политика. Някои от лицата си бяха откровени муцуняци, та след подобно участие всеки има право да се пробва.
Рекорден брой кандидати за президент на страната. Кой ли се учудва? Целият колаж от бивши, настоящи политици, генерали, адмирали, осъдени, шоумени, бизнесмени, биячи, истински клоуни, петна, мазила, питони е всъщност най-истинската карикатура на прехода и съвременната политика, цялостен и завършен образ на всичката ганьовщина, която може да предаде балкански мирис на думата.
В такава прелестна картинка всеки от населението на тази територия има своето дейно или недотам активно участие, както и заслуженото право да им гледа муцуните и то не само при новогодишното обръщение на главата на територията. А можеше и пъзелът с лица и вечни кандидати да изглежда по различен начин. Ако бе сглобяван с малко повече усърдие и чувство на отговорност, знае ли се?
24smolian.com
Четете по-късно само в 24smolian.com:
Изборите отминават, болките остават:

Не ми е до гласуване, още дървата не съм си купил!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I