Във връзка с процедурите по приемането на държавния бюджет за 2017 г., обстоятелството, че правителството е в оставка и не може да гарантира приемственост на политиката, както и поради достигането на разполагаемия към момента финансов ресурс от 1 млрд. лв. по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради министърът на регионалното развитие и благоустройството (в оставка) Лиляна Павлова уведоми кметовете на общините в страната временно да преустановят сключването на нови договори.
Това се казва в съобщение на пресцентъра на Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ).
Регионалният министър предлага на местните власти временно да преустановят подписването на нови договори с външни изпълнители за изпълнение на дейности по Програмата и обявяването на нови обществени поръчки, считано от 22 ноември 2016 година, до осигуряването на допълнителен финансов ресурс по нея, посочва агенция „Блиц“. 

Финансирането за сключените досега договори е обезпечено и те ще продължат да бъдат изпълнявани. 
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Спира лапаницата :)

    ОтговорИзтриване
  2. зАПЛАХАТА ВСЕ ПАК Е ИСТИНА ЦИТАТ:Мобилизацията на гласоподаватели преди балотажа на президентските избори доведе до "иновации" - от понеделник по входовете на няколко блока в Смолян се разпространяват съобщения, в които се отправя предупреждение, че програмата за саниране ще спре, ако не бъде направен "правилният избор" на балотажа,Подобни покани има разлепени жилищните блокове Орфей 1, 2 и 3 в областния град, като снимки от тях бяха разпространени в социалните мрежи. Във въпросните листовки се канят хората да гласуват с определен номер в бюлетината 17 в неделя

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I