www.24smolian.com

Приеха устава на Туристически район „Родопи”

вторник, 15 ноември 2016 г.0 коментара

Учредителният комитет обсъди и прие Програмната декларация и Проекта за устав на Туристически район „Родопи". Заседанието се води от зам.-областния управител Тодор Бозуков.
„Това, което за нас е важно и можем да отчетем като успех, е, че това е първата заповед на министър Ангелкова за стартиране на процедура за учредяване на Туристически район в страната", отбеляза Бозуков, като призова участниците в заседанието да спазват параметрите и принципите, които бяха заложени при Първото учредително заседание, за да се постигне желания успех."За нас беше много важно да обединим усилията на всички – Правителство, Областна управа, общините и представителите на туристическия бранш, регистрирани според изискванията на закона в Министерството на туризма. Указа се, че нашият подход е правилен и успешен, но нека не забравяме, че същинската работа тепърва предстои", допълни Бозуков.
Окончателно бяха съгласувани проектните документи за Устав и Програмна декларация от членовете на Учредителния комитет, които дадоха своите предложения за корекции и допълнения. Бяха изяснени важни детайли, засягащи бюджета, членския внос на членовете на ТР „Родопи", числеността на мнозинството при взимане на решения за отделните въпроси.

Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН