www.24smolian.com

Наистина ли Бойко Борисов мисли да състави ново правителство!? А обществената енергия?

събота, 26 ноември 2016 г.1коментара

„Избори до дупка“, палеше се в телевизионни студия преди дни един от неформалните съветници на премиера в оставка Бойко Борисов. Днес той направи „кръгом“ и обяви, че „ от снощи мисля, че ГЕРБ трябва да поеме мандата и да опита да направи кабинет, след разговор с останалите парламентарни групи“. Ако се стигне до предсрочни парламентарни избори, какъвто бе залогът на президентските избори, ще имаме същия раздробен парламент и „най-много Марешки да замени Бареков в него“. Новият кабинет пак трябва да е начело с Борисов, каза още неформалният съветник на премиера в оставка.
Става дума за юриста Георги Марков, който благодарение на членството си в СДС натрупа стаж като конституционен съдия. Днес той е виден гербер и гордо отчита, че Борисов е по-голям политик от Ангела Меркел.
Интересно е дали идеята „Нов кабинет на Борисов в този мандат“, която е с привкус на провокация и „опипване на почвата“, е негова и е в характерния му стил „Ако Цецка Цачева не спечели изборите, от аптеките ще изчезне аспирина“ или „Спечели ли Румен Радев, ще се върнем в зимата на Жан Виденов“, или е игра на Бойко Борисов.
Сиреч, неформално проучване на общественото мнение чрез „пуснахме един да плямпа, за да видим реакциите на другите“.
Ако Георги Марков не е самодеец, ако Бойко Борисов му шушне в ухото за нов маньовър покрай случилото се в Харманли, то възниква по-важният въпрос: Отчита ли премиерът в оставка и лидер на най-влиятелната партия у нас, какви изненади му готви натрупаната негативна обществена енергия на президентските избори?
24smolian.com
Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
26 ноември 2016 г., 15:10

Тоя съветник е изкуфял дъртак,излагация!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН