Изборът на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Манушев означава сигурност за държавата, заяви на среща с жителите на село Давидково депутатът д-р Даниела Дариткова.
Тя подчерта, че политиката на партия ГЕРБ е за стабилно развитие на страната, за да може да се инвестира и в най-малките населени места. „Когато обясняваме защо е важно да се подкрепят кандидатите на ГЕРБ, то е, защото това е най-достойната кандидат-президентска двойка. И второ, заради отражението на тези избори върху вътрешната политика на страната", посочи Дариткова.
По думите й партия ГЕРБ, която тази година ще празнува своята 10-а годишнина, е доказала, че е против статуквото, което в годините на демокрация забави развитието на България по европейския път.
„Това, чрез което с бързи темпове се опитваме да наваксаме изоставането, е инвестиции в инфраструктура, за да се подобри животът на хората в най-малките населени места. Но през 2014 г. волята на народа определи, че в този парламент трябва да има 8 политически партии, а е ясно, че едно коалиционно управление е относително нестабилно. То се крепи на волята на министър-председателя и на най-голямата политическа сила. Но когато съседите до нас са в най-различни кризи - политически и икономически. Когато цяла Европа е поставена пред предизвикателствата на мигрантската вълна, България все пак е една стабилна държава. В това отношение правителството с премиер Бойко Борисов показа, че въпреки всички предизвикателства, успява да обедини и да отстоява националните интереси. А нацията е силна, когато е обединена. Сега повече от всякога имаме нужда от обединение. Тази сигурност на държавата ще продължи с избора на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ", подчерта д-р Дариткова.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I