Областният управител Недялко Славов бе отличен в категория „Представител на държавната администрация" в годишните награди на Българската асоциация Пътна безопасност. Наградите бяха раздадени за седма поредна година на изявени експерти и специалисти, допринесли за подобряване безопасността на пътната инфраструктура в България. Областният управител Недялко Славов получи отличието от Иван Иванов – член на УС на Асоциацията, който го поздрави за постиженията през последната година за подобряване на пътната безопасност в област Смолян. Мотивът за тази награда се корени основно в реализирането на множеството проекти, които изцяло промениха пътната инфраструктура в региона, за постигнатото по проекта за ГКПП „Рудозем-Ксанти" и отвеждащите до него пътни артерии, по проекта за Главна пътна комуникация-обходен път Смолян и други пътни проекти с европейско финансиране.
При получаване на наградата, областният управител благодари на организаторите за това, че усилията, които са положени не са останали незабелязани, нещо повече – те са високо оценени. Славов изказа специални благодарности към министър Лиляна Павлова, инж. Лазар Лазаров и членовете на УС на Агенция „Пътна инфраструктура", които присъстваха на церемонията, за добрата комуникация и отношение към региона, за поредицата от политически и експертни решения, които кардинално подобриха състоянието на пътищата в областта. Той благодари и на проектантите, строителния надзор, строителите, които са работили за реализирането на проектите в област Смолян.
„Факт е, че положихме не малко усилия за подобряване на пътната инфраструктура, за осигуряване на пътна безопасност и статистиката доказва, че инвестициите в тази посока си заслужават. Рязко спадна броя на жертвите, като през 2016 година сме изгубили само два човешки живота вследствие на пътно-транспортни произшествия", отбеляза областният управител, за което изказа благодарности за добрата работа и взаимодействие на органите от МВР и служителите от КАТ Пътна полиция.
В заключение Славов отново благодари на организаторите за наградата, която е един своеобразен венец за усилията, които е положил през последните две години като Областен управител на област Смолян. И въпреки, че скоро ще напусне този пост, той изрази задоволство, че е успял да реализира значими за региона инфраструктурни проекти и да изведе на финалната права сбъдването на една от мечтите на родопчани – изграждането на ГКПП при Рудозем.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Чакаме оставки. Другото е ала бала. Обезлюдихте Смолян със скапан от си управление

    ОтговорИзтриване
  2. ГКПП Рудозем 30 години лъжи

    ОтговорИзтриване
  3. АКО НА ВСЯКА ЛЪЖА СЕ ПРАВЕШЕ ПО 1СМ ДО СЕГА ДА Е ОТВОРЕНА ГРАНИЦАТА

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I