От 3 до 15 години затвор грозят сочения за извършител на убийството на пътя край чепеларското село Богутево. Това предвижда Закона за причинената смърт вследствие на ПТП, разкриха за 24smolian.com запознати с разследването на случая.
Припомняме, че инцидентът, при който загина 41-годишен мъж, стана на 22 декември м.г. Трупът на родопчанина бе открит в близост до отбивката за селото около 19,30 часа. На място разследващите установяват, че мъжът е загинал вследствие от удар в превозно средство. Часове по-късно е задържан 22-годишният Стефан К., който е привлечен като обвиняем. Според разследващите, младият мъж е пътувал с лек автомобил „Фиат" към дома си в Богутево, където семейството му го чакало за личен празник. Младият водач блъска 41-годишния пешеходец и напуска мястото на инцидента.
22-годишният Стефан К. е с постоянна мярка „задържане под стража". Мъжът отрича да е извършител на деянието и всякакво съдействие на разследващите, разкриха за 24smolian.com отлично запознати. Назначени са експертизи, които трябва да установят дали именно той е отговорен за смъртта на 41-годишния Калин К. Процедурите са бавни и най-вероятно резултатите ще станат ясни до 6 месеца.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Процедурите са бавни и най-вероятно резултатите ще станат ясни до 6 месеца xaxaxa

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I