Благодаря за доверието да бъда държавен глава на държава с 13 века история и на многолик народ.
Политиката се прави в тревожно време. Ерозията на българската демокрация ескалира. Липсата на справедливост е друг структурен проблем на българското общество. Драматичната пропаст между бедни и богати в контраста между столицата и селата, окаяното състояние на Северозапада.
Това заяви новият президент Румен Радев в първите си думи пред депутатите, след като той и вицепрезидентът Илияна Йотова положи клетва в Народното събрание
Ще бъда президент на всички българи, обеща Румен Радев.
"Имате още една седмица", каза президентът на народните представители. След тази реплика, някои от депутатите напуснаха пленарната зала. Обидени се почувстваха всички от Реформаторския блок, някои от ГЕРБ и съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.
24smolian.com
Подробностите – в 24bulgaria.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Ха-ха-ха, обидени били, нима искат да са вечно там? Давай генерале, мачкай тия алчни копелдаци

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I