Младежи от структурата на ГЕРБ чистиха сняг от тротоари и стълби в смолянския квартал „Горно Райково". Доброволците показаха как с общи усилия може да се постигнат добри резултати в полза на общността. Смолян е сред градовете в страната, където падна обилен снеговалеж.
„Градът ни е стръмен и във всеки квартал връзката с главния път са множество стълби, които трябва да бъдат по-лесно проходими. Ако повече доброволци хванат лопатите, ще улесним придвижването на всички пешеходци", заяви областният председател на МГЕРБ Ангел Безергянов.
Той допълни, че част от тротоарите пред частни домове и търговски обекти остават непочистени, въпреки призива на местната власт всеки да почисти прилежащите площи около дома си. Безергянов смята, че вместо да недоволстват онлайн от натрупалия сняг, всеки може да направи нещо добро за съседите си, за да докаже, че сме общност. „Оценяваме усилията на тези граждани, които се включиха да помогнат за почистването на своята улица, квартал или учебно заведение", допълни областният председател на МГЕРБ- Смолян.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Пак резделение...не може ли да не се подчертае 4 пъти,че са младежите от герб?!? АМАН!!!

    ОтговорИзтриване
  2. ами то за тая работа си има община, другото е самореклама

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I