В област Смолян потреблението на ток и фактурите за консумирана електроенергия са по-ниски в сравнение с области с големи градове, където най-честият начин за отопление е чрез електроуреди. Причината е в традиционно използваното отопление на дърва, констатираха от EVN.  От дружеството посочиха, че през месец декември всеки втори клиент е потребил до 300 киловатчаса електроенергия.
Средната стойност на фактурите при всички битови клиенти на EVN България за декември 2016 г. е 64,47 лв. с ДДС, което е 19,4% повече спрямо средната фактура от декември 2015 г., когато е била 53,99 лв. с ДДС. Тази разлика следва по-високото средно потребление, което през декември 2016 г. е било 352 kWh, или също с 19,3% повече спрямо средното потребление от декември 2015 г. от 295 kWh.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I