Хайри Садъков ще води кандидат-депутатската листа на ДПС в област Смолян, а на втора позиция е Елисавета Кехайова, обяви областният лидер на Движението за права и свободи Салих Аршински. В листата следват имената на Наташа Василева и Атанас Пържанов. На петата позиция е Милен Журналов, шести е Ферат Емин, седми е Филип Делисивков, а осми е Емил Кехайов.
„Садъков е общински председател на структурата на Движението в Мадан, както и председател на ОбС на Мадан. Той е бивш началник на ИАРА, човек с много богат политически, административен и социален опит, който се възприема много добре от всички колеги от структурата на партията", категоричен бе Аршински.   
Кехайова е бивш зам.-кмет на община Кърджали няколко мандата, с голям административен опит и е родом от Неделинския край. „След смяната на зам.-кметовете в община Кърджали имаше грозни спекулации, че ДПС едва ли не я отстранила или уволнила, но не, просто трябваше да минат месеци да стане ясно че не е така, ние ценим кадрите си", подчерта Аршински.
Василева е представител на община Девин, бивш директор на Социалната служба в родопския град. „Тя е много добре позната и възприета от населението  като социален работник с отношението и работата си е показала, че има отговорнст. Тя е и  общински съветник",  коментира за № 3 в листата Аршински.  
Пържанов е общински председател на ДПС-Доспат, бивш началник на ВиК в града, който в момента има собствен бизнес. Журналов е общински председател на ДПС в Смолян и общински съветник в областния град. Емин е дългогодишен зам.-кмет на община Баните с богат административен опит. „Той е човекът, който управляваше община Баните в мандатите на Райчо Данаилов, тоест вършеше работата в тази община", похвали го Аршински.
Делисивков е общински председател на ДПС-Чепеларе. Занимава се с частен бизнес. Кехайов е в сферата на трудовата медицина и е от община Рудозем, понастоящем секретар на Областния съвет на ДПС - Смолян, човек с доста голям опит в управление на проекти и програми.
Номинирани били общо 35 човека от 10 общини в Смолянско, като за осмото място е имало най-много кандидати.
„Целите, които ДПС си поставя за предстоящите избори, са два депутатски мандата. Това може да се случи с един резултат от 14 - 15 000 гласа. На последните парламентарни избори ДПС има около 12 500 гласа. Смятаме, че с политиката, която сме провеждали и с предизборната платформа може да добавим тези липсващи 2 хиляди гласа на територията на областта и да станем първа политическа сила в региона", коментира областният председател на ДПС.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. и какво направи дпс за областта през тези години, освен че създаде няколко богаташа с парите на държавата и общините

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I