Бюрото по труда в Смолян възобнови процедурата за набиране на кандидати за работа в Израел. Кандидатстването е възможно чрез Спогодбата между правителствата на България и Израел за посредничество и временна заетост в областта на строителството. Търсят се кофражисти, арматуристи, работници по полагане на керамични облицовки по подове и стени, мазачи. За първите две позиции разчитането на строителни планове и задължително, посочват от Бюрото по труда.
За работа по Спогодбата между двете държави могат да кандидатстват мъже на възраст между 25 и 50 години. Те не трябва да имат родители или деца, които работят в Израел, да не са осъждани и да не са работили досега в държавата.
Кандидатите могат да подават документи в дирекцията „Бюро по труда" по местоживеене.
Според запознати, средното възнаграждение е от 1500 долара. Не всички желаещи обаче могат да се класират до така мечтания контракт. „Като тото е, само дето тук печалбата е далеч по-сигурна. Късмет, дано те одобрят", коментира 40-годишен смолянчанин, подал документи за работа.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I