Успешно приключиха консултациите в Смолян за определяне състава на Секционните избирателни комисии. Те се проведоха в Общинската администрация по покана на кмета Николай Мелемов. Участие взеха представители на парламентарно представените партии и коалиции.
Прието беше разпределението на членовете, съставите и ръководствата на СИК по партии и коалиции в община Смолян съгласно полагаща им се квота и методическите указания от ЦИК.  
Стана ясно, че общият числен състав в 91 секционни избирателни комисии е 675 души.
Към момента 36 110 са избирателите от Смолянска община, които могат да упражнят правото си на глас на предстоящите избори за народни представители. В консултациите участва и секретарят на община Смолян Момчил Николов.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Момент сега... На Момчил Николов не беше ли му повдигнато обвинение от прокуратурата, че на 6 ноември 2016 г. двукратно е упражнил избирателното си право в секционна комисия в Смолян? Кво стана после - "кучето си лае, керванът си върви"... Не е морално тази личност отново да отговаря за изборите, при положение, че вече е КОМПРОМЕТИРАН. Той най-добре трябва да знае правилата за гласуване, след като отговаря за правилното организиране и протичане на изборите в община Смолян. Да, ама не.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I