Шампионите от Спортен клуб „Джудо"-Неделино се отблагодариха на кмета на общината Боян Кехайов за оказаната подкрепа със сребърен медал на проведения Държавен личен шампионат за младежи и девойки в София.
15-годишната състезателката Ани Дуганова бе удостоена със сребърно отличие. На полуфинала родопското момиче постигна чиста победа срещу националната състезателка от НСА „СТАВЕН"-Сливен, а на финала загуби от друга националка от „Левски"-София.
В присъствието на треньора и баща й,  кметът изказа благодарност за достойното представяне като пожела нови спортни успехи на състезателите от Клуба по джудо, които носят не само спортни отличия, но и много слава и поводи за гордост  на община Неделино. Въпреки лошото финансово състояние на общината, Боян Кехайов изрази готовност за подкрепа на спортния клуб и за в бъдеще.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I