„Не мога и не искам да крия огорчението си за това, че невярно се изтъкна, че седемте областни управители, освободени днес, са подали молби за напускане.  Аз поне такава молба не съм подавал до момента и държа това да се знае, защото си мисля, че не е редно правителствената информационна служба да разпространява невярна информация, в опит да замаже зле прикрит реваншизъм и конфузната ситуация, в която изпада служебното правителство". Това сподели в профила си във фейсбук Недялко Славов.
Ето какво написа още бившият вече губернатор на Смолян:
„Очаквах да бъда освободен, имах индикации за това, особено след острата ми реакция от предишната седмица срещу мотивите и омаскаряването на колегите, които бяха освободени миналата сряда.
Но няма по-ценно от това да се чувстваш свободен и да можеш да говориш открито това, което мислиш. Двадесет и първи век сме, а не времената отпреди десети ноември, които вероятно някои другари, освирепели за власт, мечтаят да реставрират!
Благодаря на всички, които се обадиха за хубавите думи, за подкрепата и благодарностите. Благодаря на заместник-областните управители Адриан Петров и Тодор Бозуков за добрата съвместна работа, благодаря на служителите от Областна администрация за техния професионализъм, благодаря на всички държавни структури за доброто взаимодействие и работа в полза на региона!
Благодаря на ПП ГЕРБ за това, че ме натовари с доверие, заемайки поста областен управител, за това, че бях оставен да работя свободно, за това, че усещах във всеки един момент подкрепата на всички- от министър-председателя Борисов, всички министри, депутати и кметове до областното ръководство, членовете и симпатизантите на партията!
Пожелавам успех на Момчил Караиванов, който поема щафетата, поне приемствеността ще е налице".
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Правилно го уволниха. Нямахме областен, а партиен секретар на герб. Чистачка в училището, както казвашенеговия заместник Зарко Маринов се назначаваше само когато Тоя от герб даде съгласието си.

    ОтговорИзтриване
  2. Че къде го е казвал Зарко Маринов това за чистачката? То в неговия сайт един коментар няма, просто не е възможно, както тук. Иначе за поредния областен какво да кажа, почти с нищо не се запомнят тези областни...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I