Тази година в Смолян не се усети особена суматоха покрай празника на влюбените. Дни преди Свети Валентин търговци пуснаха висящи балони със сърчица и с любовни надписи, за да придобият влюбените настроение. Шефовете на заведения обаче споделиха, че нямат предварителни заявки за празника.
На 14 февруари често срещана гледка по смолянските заведения бяха момичета, които се забавляват сами. На сокче и кафенце дамите се прегръщаха и си правиха селфита. Тийнейджъри масово пускаха статуси, че ще празнуват Трифон Зарезан. Дали времето на Св.Валентин отмина, може би да. Младите хора са категорични, че любовта трябва да се показва и доказва всеки ден, а не само на някаква си дата.     
Намираха се и такива, които купуваха любовни послания под формата на т.нар. валентинки, които са на цени от 1,50 до 30 лв. В хипермаркетите имаше плюшени играчки с червено сърце и надпис „Обичам те". Те са на цени от 8 до 15 лв. Предлагаха  се и възглавнички във вид на сърца, червени плюшени одеяла, които достигаха до 20 лв.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Така е, смоленчани подкрепяме националното, българското, по-добре Трифонзарезан, отколкото св. Валентин, който подкрепял хомосексуалните връзки, или за тези кото не са наясно 14 февруари е нашият 2февруари. Но няма лошо по-важно да бъдем хора, а нека празнува кой каквото иска!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I