ГЕРБ е първа политическа сила в област Смолян според предоставени от РИК
междинни резултати. Данните са от обработени 98,53% от протоколите.
Вотът за ГЕРБ е 35,81 процента или 21 376 гласа, на втора позиция е БСП с 27,50 процента или 16 414 гласа. За ДПС са гласували 17,26 на сто от избирателите или 10 302 гласа, а за Обединените патриоти са гласували 4.47 процента. Своя вот за ВОЛЯ са дали 3.58 на сто от имащите право на глас. ДОСТ получава 2,67 процента от гласовете. Реформаторският блок получава 1,32 процента, Нова република 1,15%, АБВ – Движение 21 0,99%, а хората гласували, но зачеркнали квадратчето – не подкрепям никого са 2,47 процента.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. ДОСТ гласувахме за ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  2. Кой БСП-ар го измисли това, ДОСТ били гласували за ГЕРБ, ха, ха...ДОСТ си гласуваха за ДОСТ. А на БСП, като не им изнася, се чудят какви глупости да съчиняват.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I