От 27 март в Пампорово и „Мечи Чал" влизат в сила по-ниски промоционални цени на лифт картите и ски услугите в гардеробите на „Пампорово" АД с до 30% отстъпка, като целта е гостите в курорта да използват последните зимни дни. Цената на целодневна лифт карта за ски зона Пампорово с възможност за ползване на лифта и в ски зона "Мечи Чал" ще струва 39 лв. за възрастен и 25 лв. за дете от 7 до 12 ненавършени години, а лифт картата само за ски зона"Мечи Чал" ще струва 27 лв. за възрастен и 17 лв. за дете от 7 до 12 ненавършени години. На разположение на всички туристи в ски зоните са шатъл бусове, които регулярно по график осъществяват връзка между Пампорово и „Мечи Чал". Закриването на сезона ще бъде на дата 17 април с безплатни лифтове за всички гости в ски зоните, посочиха от дружеството, стопанисващо пистите.
Краят на зимният сезон все още не е приключил, а резултатите до момента в Пампорово и „Мечи Чал" са повече от успешни. Дружеството отчита над 30% ръст на броя туристи в ски зоните и запазване на профила на туристите по националност, отчитайки значителен ръст на ирландски, румънски и израелски туристи и запазване на българите като приоритетен пазар.
Пампорово и Мечи Чал продължават да посрещат туристи до Великден с много добри условия за ски и сноуборд. Въпреки високите температури и топло време, в двете ски зони условията за зимни спортове остават все още много добри и дружеството приканва всички любители на снега да се възползват от оставащите последни 20-ина дни до закриването на сезона. Почти цялата ски зона все още е отворена и посреща ежедневно своите туристи със слънчево време, повечето отворени писти и работещи лифтове. В момента в Пампорово и Мечи Чал има цели 13 отворени ски писти, които се обслужват от 100% работещи лифтови съоръжения.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I