„Приоритет на ДПС е периферията на страната. Това е партията, която мисли и се
грижи за хората от тези райони", заяви водачът на листата на Движението в област Смолян Хайри Садъков на предизборна среща в доспатското село Змеица. Той посочи още, че там където по места управляват представители на Движението, резултатите са налице. „В програмата на ДПС са включени няколко съществени точки, които засягат пряко едни от най-големите проблеми в нашата страна на този етап. Това е борбата с бедността и демографската криза. Когато държавата предостави условия за развитие на бизнеса, работодателите от своя страна ще разкриват работни места, а когато има работа, хората няма да бягат от родните си места и да търсят препитание", коментира още Хайри Садъков. Водачът на листата на ДПС, бе заедно с четвъртия в нея Атанас Пържанов и Севим Мусак от екипа на евродепутата Илхан Кючюк. Те посетиха още доспатското село Късак, Любча, както проведоха и няколко срещи с граждани на Доспат. Всички те призоваха хората да дадат своята подкрепа на 26 март с № 9 в бюлетината.
Купуването и продаването на гласове е престъпление
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I