„Никой не може да се върне в миналото и да промени своя старт, но стартирайки сега,  всеки може да промени своя финал", така Наташа Василева, която е трета в листата на ДПС за област Смолян се обърна за подкрепа към присъстващите  на срещата жители на девинския кв. „Настан". Според нея, държавата трябва да бъде инструмент на българското общество, а концентрацията на властта не е решението, а е един от основните проблеми на страната ни.
По време на срещата хората поставиха въпроси, свързани с безработицата и обедняването в района, демографската криза и основния проблем за „Настан" – качеството на водата и изграждането на нов водопровод.
Наташа Василева, сподели колко много е направено когато ДПС е в управлението и напомни за милионите влезли в Община Девин през мандата на Здравко Василев, кмет от Движението и за реализирания стратегически обект „Цанков Камък". Тя подчерта, че ДПС винаги е работила в интерес на хората на всички нива във властта и се е отнасяла с разбиране към проблемите на малките населени места.
Голям интерес у хората предизвика споделеното от Севим Мусак за Европейския парламент и мястото и ролята на ДПС. Тя с болка сподели как има хора в страната ни, които се отнасят с недоверие към партията, като направи съпоставка  с уважението и позицията, която има партията с представителите и в този парламент. Обърна се към хората с молба за подкрепа и даде пример как Мадан и Рудозем се развиват, след като избраха да гледат в една посока с ДПС.
На срещата присъстваха още Карамфил Каров – председател на Общински съвет на ДПС, Севдалина Брезалиева – председател на  Дружеството на жените в Девин и Стефан Василев-председател на местната организация.
Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I