6 месеца пробация за 3 пълномощни

Зам.-кмет бе осъден за документни престъпления. Е. Б. използвал длъжността си в Община Рудозем, за да състави пълномощни с неверни обстоятелства в тях. Той съставил документите на лица, като чрез общински печат и личен подпис удостоверил, че въпросните жители на Чепеларе, Пловдив и Велинград са се подписали пред него. Пълномощните трябвало да послужат при участие на лицата в годишни, изборни и отчетни събрания на горовладелска кооперация „Кривия бурун", разкриха за 24smolian.com запознати с нередните действия на зам.-кмета.
Съдът в Мадан призна за виновен Е. Б. в длъжностно престъпление. Той получи пробация за период от 6 месеца, в която два пъти седмично ще трябва да се среща с пробационен служител.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Той просто ей така бе, да не разкарва ората, не че нещо си

    ОтговорИзтриване
  2. Пак са изловили най-дребните. А едрите крадци разнасят костюмите!

    ОтговорИзтриване
  3. елементарен пример-така действат малките, а какво остава за онези

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I