„Когато всички започнем да работим в една посока, тогава ще можем да разберем, каква сила притежаваме", заяви водачът на листата на ДПС в област Смолян Хайри Садъков, на предизборна обиколка в община Смолян. Кандидатът за народен представител се срещна с жителите на селата в Ардинското корито. Бяха засегнати редица теми, които вълнуват хората от района. „Да, проблемите са ви много, те не са само тук. Такива има почти във всички общини, но подобно нещо не би допуснато от ДПС и районите, където ние управляваме. ДПС се е доказала, като отговорна партия и мисли за хората си", добави Хайри Садъков.
Коментирана бе и темата по здравеопазване. „В сферата на здравеопазването са необходими надпартийни усилия за създаване на консенсусна, поетапна стратегия, следвана от политическите сили, независимо кой е в управлението. Само така е възможно да се предприемат непопулярни и дори болезнени мерки за създаването на ефективно функционираща, здравна система", категоричен бе водачът на листата с кандидат-народни представители на ДПС от област Смолян. Той бе категоричен, че трябва да се работи усилено и за възстановяването на доверието в системата. „Намаляването на финансовия дефицит може да се осъществи при създаване на условия за реална конкуренция, ефективен контрол и качество на медицинските услуги, както и поетапно нарастване на средствата за здравеопазване в държавния бюджет до над 5% от БВП", коментира още Садъков. На предизборните срещи с населението от Ардинското корито бе и кандидат-депутата Милен Журналов и представители на местните структури на ДПС.
Купуването и продаването на гласове е престъпление



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I