Николай Мелемов: Доказахме, че сме най-сериозната и най-силната партия в България

„На тези избори за пореден път доказахме, че сме най-сериозната и най-силната партия в България. Направихме впечатляващ резултат в страната, в това число и в Смолян". Това заяви по време на събрание на областната партийна структура за отчитане на резултатите от парламентарния вот областният координатор на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов. Неговият съвет към новите депутати и към всички, които са част от управлението е, че верният подход в политиката е всички действия и взети решения трябва да бъдат подчинени на една цел – да са доволни повечето им съграждани.
В Смолян ГЕРБ спечели два депутатски мандата. Те са за д-р Даниела Дариткова и Недялко Славов. При 58,48% избирателна активност за ГЕРБ в Смолянско са гласували 21 516 човека, или 35,77% от действителните гласове.
Подкрепата за ГЕРБ в областта е с 3,17% по-висока, отколкото е одобрението за първата политическа сила средно за страната. Разликата между ГЕРБ и втората политическа сила в Смолянско – БСП, е 8,3%.
Смолянска област е седма по резултат за ГЕРБ в България. Тя е една от седемте области, които ГЕРБ печелили половината депутатски мандати и има превес над броя депутати от БСП.
Стойността на мандата в Смолянско е сред най-високите - 13 300 гласа. ГЕРБ в региона получи втория мандат с остатък 0,65.
Две общини са в Топ 10 по резултат за ГЕРБ в страната. Доспат е четвърта, а Златоград -десета. Вторият и третият в листата – Недялко Славов и д-р Красимир Събев, са в Топ 10 за страната по относителен дял на преференциално получените гласове.
Д-р Даниела Дариткова благодари на целия екип, с който работи по време на изборите. Подчерта, че никой в партийната работа не е успял само защото има превъзходни лични качества, а когатодобре работи в екип.
„Смятам, че трябва да бъдат кратки радостта и почивката ни, защото ни чака много работа. Поехме ангажименти, сега трябва да положим много усилия, за да ги реализираме, защото благодарение на свършената работа имаме този резултат",  изтъкна тя и пожела ГЕРБ да бъде първа политическа сила още дълги години и в България, и в Смолян.
„Според мен това е най-добрата кампания за парламентарни избори, която сме провеждали. Работихме като една добре смазана машина - не само хората, които сме в листата, а също екипът в областния щаб и в общинските структури", заяви от своя страна избраният за депутат Недялко Славов.
Не без задоволство той отбеляза, че номинациите и реденето на листи в Смоляне било безболезнено. „Тази спойка и добра екипна работа, която показахме, даде своя резултат. Още повече, че тя респектира и нашите опоненти. Но безспорно най-радостното в тази кампания бе, че хората оцениха добрата ни работа и постигнатите от нас резултати. Това ми дава надежда, че ако продължим в същия дух, ежедневно полагайки усилия, ще успеем да задържим, а и да увеличим този резултат в бъдеще. Тази кампания беше за пример как трябва да работим и занапред, за да постигаме отлични резултати", подчерта Славов.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I