Водач от Смолян демонстрира тарикатлък на квадрат, оставяйки возилото си в центъра на областния град.
„Трети ден един и същи шофьор паркира автомобила си сякаш се намира в собствения си двор. Водачът оставя превозното средство на паркинг в центъра на Смолян и заема цели две места. Не се замисля за останалите, които също имат нужда от място за паркиране", пише в читателски сигнал до 24smolian.com.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. И не е само той... в целия град е така. Никой не мисли за другия! Кмета трябва да се замисли за този проблем. Има хора с 4,5 коли и заемат всички места, а тези с по една няма къде да паркират. Има много коли, които не са в движение. Да не говорим и за тези, които освен личните си автомобили, паркирали и служебните.

    ОтговорИзтриване
  2. Пишете кой е водача на автомобила, за да има някакъв смисъл констатацията ви.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I