27 - годишният Димитър Семерджиев от смолянското село Кутела, който е в неизвестност от 11 май, вече е обявен за международно издирване. Информацията бе потвърдена от директора на МВР – Смолян старши комисар Николай Димов. „Последните реални данни, които имаме към момента за момчето, са запис на видео камера на пътя за Пампорово в деня на изчезването му, от тогава други записи и достоверни сигнали нямаме", коментира старши комисар Димов. Според него е проверен сигнал, който е бил за появата на Димитър в черноморския курорт Равда, но той се оказал фалшив. „Не сме спирали с издирването на момчето и продължаваме акциите си в тази посока, преди дни вдигахме и дрон, за да видим дали има следа от колата му в горски местности над Смолян, но такива не намерихме. Данните му са в системата на Шенген и ако бъде засечен и в чужбина, колегите ще ни уведомят", добави още шефът на полицията в Смолян.
За последно Димитър е бил видян от родителите си в дома си в смолянското село Кутела, като излезнал на 11 май по обяд и е потеглил с леката си кола марка „Пежо", модел 307, сив-металик с регистрационен номер СМ 1509АХ.
Момчето е издирвано от близките от 11 май, обиколили са всички възможни места, където са предполагали, че може да се намира. За сега остава и загадка причините за мистериозното му изчезване, като версиите, които се появяват са различни.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I