Общественото обсъждане на проектобюджета на Община Смолян ще се състои на 30 май, вторник, от 17,30 часа в Сесийната зала на общинската администрация, съобщиха от екипа на кмета Николай Мелемов. В него са поканени да вземат участие граждани, представители на бизнеса, неправителствени организации, второстепенните разпоредители с бюджет, читалищните настоятелства, представителите на спорта.
„Мнението на всички Вас граждани, общински съветници, кметове на кметства, ръководители, медии, граждански сдружения, юридически лица, които осъществявате дейност или ползвате услуги на територията на общината, както и Вашите въпроси и препоръки са от изключителна важност и се надяваме да присъствате. Очакваме предложения за проект на бюджет 2017г., включителнона е-mail: obshtina_smolyan@abv.bg до два работни дни преди провеждане на публичното обсъждане", посочват от Общината.
Бюджетът на община Смолян е основния финансов план на общината, свързан с предоставяне на услугите на гражданите в сферата на образование, здравеопазване, социални услуги, култура, спорт и други. „Стремим се към подобряване условията на живот във всички населени места на територията на общината и към изпълнение на интегрирания план за градско възстановяване и развитие", посочи кметът Николай Мелемов.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Ей, това нашите съветници така и не разбраха, че са там ( в ОбС) за да работят в интерес на гражданите. Пак схеми, пак напрежение и лично облагодетелстване.
    Къде по света приемат бюджет през юни, годината преполови.
    Господа общински съветници, кой ще носи отговорност за пропуснатите месеци?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I