„Родопа" е отборът от Смолянско, който получава право да участва на квалификациите за попълване на „В" Югоизточна група, след като победи тима на „Палас" с 3:0. И трите гола паднаха през първото полувреме, като за „Родопа" се разписаха Христо Ковачев и Влади Христов, като автогол си вкара и Ради Дичев от „Палас".
По един играч и от двата отбора бе изгонен, след като получиха червени картони. Ерик Босилков от тима на Рудозем и Андриян Сюрджиев от тима на Смолян, потеглиха към съблекалните, преди своите съотборници.
Двубоят предизвика сериозен интерес от страна на феновете и на двата отбора, като на стадиона в Мадан, където се проведе срещата, присъстваха около 1000 фенове, като повече от половината бяха привърженици на „Родопа".
Между феновете бяха кметовете на Общините Смолян и Мадан, съответно Николай Мелемов и Фахри Молайсенов, зам.-кметовете на Смолян и Рудозем Марин Захариев и Недко Кулевски.
 „Организацията на мача беше превъзходна, адмирации на домакините от Мадан и лично на ръководството на общината", коментираха от „Родопа".
В края на месеца се очаква жребия за квалификациите, а до 8 юни трябва да са изиграни мачовете.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I