Плакет от кмета на община Смолян Николай Мелемов връчи неговата заместничка Венера Аръчкова на директорката на ДГ „Зорница" Радостина Кирилова. Поводът е 55 години от създаването на детското заведение.
Годишнината бе отбелязана в препълнената зала 1 на РДТ, където малките таланти пяха, танцуваха и показаха завидни артистични умения, с което  заслужиха и аплодисментите на публиката. Освен Плакета, общинското ръководство даде и парична награда на детската градина от 1000 лв. Зам.-кметът Аръчкова поднесе и поздравителен адрес от кмета Мелемов, в който се казва: „Приемете моите най-сърдечни поздрави по повод отбелязването на 55-тата годишнина на Детска градина „Зорница" - Смолян. Повече от половин век Вашето уважавано детско заведение се радва на обществено признание и подкрепа, заслужени с топли майчини грижи и професионализъм за възпитанието и обучението на стотици родопски деца. Детска градина „Зорница" е сред най-желаните, най-обичаните и най-колоритните средища за предучилищно образование в град Смолян. Постиженията на нейните малки обитатели и таланти са най-голямата гордост, радост и отплата за всички, допринесли с любов и всеотдаен труд за престижа на детската градина.
Нека звезда Зорница Ви води към сполука и щастливо бъдеще!".
Аръчкова, която е и кръстник на група „Пчелички", също поздрави учителите, родителите и децата с бележитата годишнина и пожела да пребъде детската градина, а ние да бъдем признателни към всеотдайния труд на детските учители за грижите и топлината, които полагат за възпитанието на нашите деца.
„Детската градина е мястото, където с много търпение и любов полагаме основите на нашето общество и формираме личности – хора на бъдещото", посочи и Кирилова, която поздрави колегите и гостите, уважили празника на „Зорница".
Началникът на РУО –Смолян Иван Муцевски връчи на директора Почетен плакет от просветното министерство.
Празникът на „Зорница" уважиха много гости, родители, бивши възпитаници и директори на детското заведение. Сред гостите бе и общинският съветник Мариана Сивкова, която пък е кръстник на групата „Мики Маус".
В „Зорница" се обучават и възпитават 164 деца. Проявите на детската градина за празника продължават.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I